Näin vauva nukahtaa alle minuutissa – uskomaton niksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvan nukuttaminen on vanhemmille tuttua puuhaa. Välillä se käy helposti ja välillä siihen voi vierähtää pieni ikuisuus. Päiväunet ovat tärkeä osa pienen lapsen ja vauvan unirytmiä, josta on tärkeä pitää kiinni ainakin siinä tapauksessa, että haluaa itse nukkua öisin.

Nathan Dailo on ladannut YouTube-kanavalleen upean niksin, jonka avulla vauva saadaan nukahtamaan alle minuutissa. Tietenkään kaikki ei toimi kaikille, mutta tämä keino näyttää toimivan uskomattoman hyvin ainakin heidän vauvaansa ja siitä voi joku muukin saada apua.

Videolla Dailo silittää vauvan kasvoja hellästi nenäliinan avulla. Hän tuo nenäliinan aina kasvoille ylhäältä alas, jolloin lapsi vaistomaisesti sulkee silmänsä. Sitten hän vetää nenäliinan kasvojen yli rintakehää kohti. Kun tätä liikettä toistetaan vauva alkaa pikkuhiljaa sulkemaan silmiään ja hän vaipuu suloiseen uneen alle minuutissa.