Näin voitat katutappelun hetkessä – shokkivaikutus on taattu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

TwinzTV tekee hauskoja piloja ja kokeiluja, joita he kuvaavat videolle. Olemme kertoneet aiemmin miesten tekemästä pilasta, jossa he houkuttelivat naisia treffeille bugatti-ökyauton avulla. Tällä kertaa hieman erilainen kokeilu tehtiin miehille.

TwinzTV on ladannut YouTube-kanavalleen hauskan videon, jossa he testaavat teoriaa, miten voi helposti voittaa katutappelun. Miehet ovat sitä mieltä, että jos riidanhaastohetkellä heittää yhtäkkiä housut pois ikään kuin valmistautuakseen otteluun, toinen hämääntyy niin pahasti, että lähtee karkuun.

Miesten teoria toimi yllättävän hyvin. Kun tilanne alkoi tulistumaan, miehet heittivät housunsa pois. Housujen alta paljastui värikkäät tangat, joiden edessä miehistä varustusta peitti jokin eläinaiheinen kuva. Tappeluun haastetut miehet hämmentyivät ja lähtivät juoksemaan karkuun tilannetta.