Poptähti pelastaa maailman meriä – mullistava suunnitelma

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset tuhoavat maapalloa jatkuvasti saasteilla, jätteillä ja käyttämällä luonnonvaroja enemmän kuin uutta ehtii syntymään tilalle. Tällaiset asiat tuhoavat vähitellen ihmisille kaiken tärkeän, kuten metsät, jotka luovat happea, ilman, jota hengitämme ja meren.

Pharrell Williams on ryhtynyt tuumasta toimeen meren pelastamiseksi yhdessä Bionic Yarn ja G-Star RAW -nimisten yritysten kanssa. Heidän tavoitteenaan on putsata merestä muovia, luoda muovista kangasta ja kankaista muodikkaita vaatteita. Tämä on todella mielenkiintoinen ja haastava projekti, jota ihmisillä on onneksi mahdollisuus päästä seuraamaan.

ID-magazine -niminen lehti on tehnyt kunnianhimoisesta projektista dokumentin, jossa myös Pharrell Williams on mukana. He kertovat dokumentin trailerissa, että meressä on tällä hetkellä yli 635 miljardia kiloa muovijätettä, joten työstettävää materiaalia luulisi löytyvän mielin määrin. The Plastic Age -niminen dokumentti saa ensi-iltansa 15. huhtikuuta 2015.