Smoukahontas vaihtoi nimensä – paljasti uuden nimensä YouTubessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset videotähdet ovat tehneet viime aikoina historiaa, sillä monet suomalaiset ovat saaneet maailmanlaajuista huomiota YouTubessa julkaisemillaan videoilla. Eräs heistä tunnetaan maailmalla sekä Kielinaisena että Smoukahontasina. Pian artistinimien määrä kasvaa yhdellä.

Vuosi sitten huhtikuussa pietarsaarelainen Smoukahontas, eli Sara Maria Forsberg, istui talkshow-juontaja Ellen De Generesin vieraana kertomassa maailmanlaajuiseksi ilmiöksi nousseesta videostaan, joka on tähän päivään mennessä kerännyt yli 14 miljoonaa katselukertaa Youtubessa. Heinäkuussa uutisoitiin Saran tehneen levytyssopimuksen Capitol Recordsin kanssa.

Nyt ensimmäinen single Ur Cool on nyt valmis julkaisuun, ja se näkee päivänvalon 24. huhtikuuta. Levyttävänä artistina taiteilijanimeksi on vahvistunut Saara. Tämä oli luonnollinen valinta artistinimeksi, koska vanhemmat ja ystävät ovat aina kutsuneet häntä nimellä Saara.