Elastinen StaraTV:n haastattelussa: ”Ei tähän koskaan totu”

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin miestähtiin lukeutuva Elastinen julkaisee tänään viidennen studiolevynsä. Stara tapasi Elastisen eilen tamperelaisessa kahvilassa, jossa suosikkiartisti kertoi sekä uudesta Iso kuva -levystään että myös muista kuulumisistaan.

– Tätä on odoteltu. Levy on ollut pari kuukautta nyt valmiina ja tuli jo kuukausi sitten painosta. Nyt on vaan odotellut, että ihmiset pääsevät kuulemaan. Aivan hurjaa. Ei tähän koskaan totu tähän julkaisupäivän odottamiseen. Tällä kertaa odotan yllättävän paljonkin sitä. Mä haluan kuulla mitä ihmiset ovat mieltä. Siellä on aika laidasta laitaan biisejä, Elastinen kertoi.

Haastattelussa Elastinen valottaa muun muassa uutukaisensa laajasta genreskaalasta ja kertoo miten supertähti Snoop Dogg päätyi vierailemaan levyllä. Parhaillaan Elastinen suunnittelee syksyn suuria Ela Show -keikkoja ja sen vierailijoita. Lisäksi mies kertoo positiivisuuden vaikutuksesta hänen uraansa.