Taianomainen näky kuvattiin Dubaissa – usva peitti kaupungin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Dubailaisen pilvenpiirtäjän katolta on onnistuttu kuvaamaan henkeäsalpaavan upea näkymä aamun sarastaessa. Kaupunki oli peittynyt usvaan ja ainoastaan korkeimpien rakennusten katot pilkistävät sumun seasta.

Katolta kuvattu näkymä näyttää taianomaiselta. Kaunista maisemaa katsoessa näyttää siltä, kuin olisi pilvien korkeudelle rakennetun kaupungin yllä. Taivaallinen näky on henkeäsalpaava. Aamun sarastaessa monet kaupungin asukkaista olivat vielä unten mailla.

Todennäköisesti monet turistit nukkuivat tämän kauniin hetken yli. Auringon alkaessa lämmittää, alkoi sumu hiljalleen hälvetä. Päivän valjetessa oli aamuinen usva haihtunut ilmaan. Aamuvirkut todistivat onnekkaina Dubaissa tämän upean näyn. Onneksi netissä julkaistujen videon ansiosta muutkin pääsevät ihailemaan aamulla nähtyä maisemaa.