Taylor Swiftille synkkä suru-uutinen – äidillä todettiin syöpä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Taylor Swift on avautunut faneilleen perhehuolistaan. Tähti kertoi sosiaalisessa mediassa, että hänen 57-vuotias äiti Andrea taistelee parhaillaan syöpää vastaan. Syöpä todettiin viime joulun jälkeen ja siitä lähtien kaunottaren äiti on käynyt rankoissa syöpähoidoissa.

Swift kertoi, että hänen vanhempansa ovat perinteisiä jääräpäitä, jotka hakeutuvat lääkärin hoidettavaksi vasta sitten, kun on tosi kyseessä. Andrea oli jonkin aikaa voinut huonosti ja Taylor vaati osana joululahjaansa, että hän menisi lääkäriin terveyden kartoitukseen.

Lääkärissä käynnin myötä selvisi, että Andrealla oli syöpä. Rankan kokemuksen jakaminen oli varmasti neitokaiselle vaikeaa. Poptähti ei ole kertonut minkälaisesta syövästä on kyse ja minkälainen hänen äitinsä tämän hetkinen vointi on. Toivottavasti syöpä todettiin ajoissa ja Andrea voittaa taistelun sitä vastaan. Fanit ovat osoittaneet tukensa tähdelle sosiaalisen median välityksellä.