Vanhemmat ja lapset seksikysymysten äärellä juomapelissä – totuus vai drinkki?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin hauskasta juomapelistä, johon joukko pariskuntia otti osaa. Heidän tehtävänään oli joko vastata kiperiin kumppaninsa esittämiin kysymyksiin tai juoda shotti vahvaa alkoholia. Tällä kertaa juomapeliä pelattiin vanhempien ja lasten kesken.

Cut Video on julkaissut hauskan videon juomapelistä YouTube-kanavalleen. Peliä pelaamassa oli aina yksi vanhempi ja hänen tyttärensä tai poikansa. Kumpikin kysyi vuorotellen toisiltaan kiperiä kysymyksiä, joihin vastaava osapuoli sai joko kertoa vastauksen tai päättää olla kertomatta ja kärsiä seuraukset vahvaa alkoholijuomaa nauttimalla.

Pelissä kuultiin melko kiperiä kysymyksiä, joista jo ensimmäisessä lapsi kysyi vanhemmaltaan onko hän antanut toiselle vanhemmalle suuseksiä. Lähes jokainen isä ja äiti joi shotin ja peli sai vauhdikkaan alun. Kysymykset koskivat seksiaalisuutta ja olivat jokseenkin vaivaannuttavia. Vanhemmilla näyttäisi olevan kuitenkin todella hyvä suhde lapsiinsa eikä kukaan suuttunut pelissä.