Mallikaunotar sivaltaa Maisa Torppaa tissikohusta: ”Onhan se aika surullista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on vellonut kuluvalla viikolla tissigate, eli kohu rintojen koosta. Kohu sai alkunsa, kun realityohjelmissa mukana ollut Maisa Torppa ylisti blogissaan suuria rintoja ja haukkui pienirintaiset naiset vertaamalla heitä ”pienimunaisiin” miehiin.

Torpan avautuminen tyrmättiin heti laajasti, ja sittemmin aiheesta on käyty kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Nyt asiaan on ottanut kantaa myös mallikaunotar Vilma Peltonen, joka kirjoittaa aiheesta blogissaan otsikolla Pienirintainen = Epäseksikäs?.

– Tissit ja alapää -muuta virkaa naisella ei ole, tuntuu olevan tämän provosoivan kirjoituksen taustalla oleva ajatus. Miehen miellyttäminen, siksikö olemme olemassa? En usko että kukaan vakavissaan voi ajatella noin pinnallisesti, mutta mielenkiintoista, miten erilaisia näkemyksiä ihmisillä voi asioista olla, Vilma Peltonen kirjoittaa blogissaan.

Peltonen toteaa, ettei ole koskaan ajatellut rintojen koon olevan suoraan verrannollinen naisen seksikkyyteen ja hän pitääkin koko ajatusta naurettavana.

– Itse voin sanoa, että minulla ei todellakaan ole suurta rintavarustusta, enkä koskaan ole kuullut asiasta miehiltä mitään negatiivista. Päinvastoin. Ja kyllä, koen olevani seksikäs, vaikka se perustuukin kaikkeen muuhun kuin push upeilla yhteen puristettuun rintavakoon.

– Jos seksikkyys ja rintojen koko on ainut mikä pyörii mielessä, niin onhan se aika surullista, Peltonen toteaa kirjoituksessaan.