Karavaanari tötöili rajusti – asuntovaunu säpäleiksi ohituksessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuorma-auton kojelautakameraan on tallentunut kauhistuttava onnettomuustilanne, joka johtui vaarallisesta ohitusyrityksestä. Glastonburyssa tapahtuneesta onnettomuudesta on julkaistu video netissä. Törmäyksen seurauksena henkilöauton perässä ollut asuntovaunu hajosi säpäleiksi.

Kuorma-auton kuljettaja ei olisi voinut toimia tilanteessa toisin. Henkilöautoa ajanut kuski lähti kiihdyttämään kaistalla, joka lopulta yhdistyi kuorma-auton kaistalle. Auto ei ehtinyt ohittaa kuorma-autoa ja törmäsi sitä päin järkyttävin seurauksin.

Monet videon nähneet ovat ihmetelleet, miksi henkilöautoilija oli ylipäätänsä lähtenyt uhkarohkeaan ohitukseen, kun kaistat olivat yhdistymässä toisiinsa. Kun henkilöautoa ajanut kuljettaja tajusi tehneensä virheen, oli jo liian myöhäistä.

Kuljettaja ei uskaltanut tehdä äkkijarrutusta hinaamansa asuntovaunun takia ja yritti ohitusta viimeisiin metreihin asti. Daily Mail -lehden mukaan onnettomuuden osapuolet olivat tilanteen jälkeen shokissa, mutta kukaan ei onneksi loukkaantunut rytäkässä. Asuntovaunu hajosi törmäyksessä säpäleiksi.