Kaupungille ilmestyi outoja kylttejä: ”Ei pysäköintiä Kardashianeille”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesin asukkaat ovat saaneet hieraista silmiään pysäköidessään autojaan Merlose Avenuella sijaitseville parkkipaikoille. Perinteisten pysäköintimerkkien oheen on nimittäin ilmestynyt kylttejä, joissa Kardashianien perheen jäseniä kielletään parkkeeraamasta autojaan paikoille.

No #kardashian #parking anytime. #kardashian #kanyewest #urbanoutfitters #Melrose #sportiela #converse #nike #tomatopie #pizza #noparking #roadsign #realitytv ~~~~ 7 of these around town #Cecconi #labrea & #clinton

Kuva, jonka Plastic Jesus (@plasticjesus) julkaisi

Kyltit ovat ilmestyneet Kardashianien sisarusten oman Dash-vaatemerkin liikkeen eteen. Kyseessä ei ole suinkaan julkkisperheeseen kyllästyneiden tahojen säätämä lakimuutos, vaan asialla on Plastic Jesus -niminen katutaiteilija.

Taitelija on kiinnittänyt kylttejä myös paikallisten ravintoloiden ja Urban Outfitters -liikkeen eteen. Plastic Jesusin mukaan kyse on protestista Kardashianien perheeseen kohdistuvaa pakkomiellettä vastaan. Mies on valmistanut kyltit oikeita liikennemerkkejä valmistavan yhtiön avustuksella.