Kissa katosi remontissa – löytyi lattian alta 27 päivän kuluttua

Viihdeuutiset · Annika Kela

Meckenheimissa asusteleva saksalaispariskunta aloitti suuren remonttiurakan kylpyhuoneessaan. Mittavassa remontissa laitettiin kaikki uusiksi, joten lattia ja seinät revittiin auki. Projekti eteni nopealla aikataululla ja lopulta lattiaa päästiin laatoittamaan.

Eräänä päivänä pariskunta Helga ja Eberhard huomasivat, että heidän lemmikkikissansa Simba oli kateissa. Pari ajatteli, että kissa oli säikähtänyt kylpyhuoneesta kantautuvaa pauketta ja livahtanut ovesta ulos. Huolestuneet lemmikinomistaja kiertelivät katuja kutsuen Simbaa ja he kiinnittivät ilmoituksia lyhtypylväisiin.

Remontti valmistui ajallaan ja pari pääsi nauttimaan uudesta kylpyhuoneesta. Heidän arkisia puuhiaan kuitenkin varjosti huoli Simbasta, joka ei ollut palannut kotiin. Eräänä päivänä parin naapuri havahtui kylpyammeensa alta kantautuviin raapimisääniin.

Lemmikinomistajat säikähtivät tajutessaan, että se saattoi olla Simba, joka oli remontin yhteydessä onnistunut livahtamaan lattialautojen alle. Pariskunta soitti pelastuslaitoksen paikalle ja kissa lopulta pelastettiin kylpyammeen alta oltuaan 27 päivää kateissa.

Simba oli nälkiintynyt ja heikossa kunnossa. Nesteytyksellä ja ruokinnalla kissa kuitenkin pian toipui koettelemuksistaan. Pari on pitänyt Simban selviytymistä ihmeenä. Pelastusoperaation jäljiltä kylpyhuone vaati korjausta. Tällä kertaa pari aikoi pitää huolen, että Simba pysyy korjauskohteesta kaukana.