Koira huomaisi saavansa keksin – esitti riemastuttavan voitontanssin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lemmikinomistaja oli päättänyt palkita pienen beaglen pentunsa hyvästä käytöksestä. Koira aisti saavansa jotain hyvää ja sen innostus alkoi kasvaa. Kun koira näki keksin, oli se seota onnesta. Pentu ei kyennyt hillitsemään iloaan vaan kiemurteli omistajan edessä riemastuneesti.

Ihastuttava kotivideo osoittaa, että koiralle kaikista ilahduttavin hetki oli se, kun se tajusi tulevansa palkituksi. Beagle näytti koiramaisella tavallaan tuulettavan sitä, että se oli onnistunut jossain tehtävässä ja se saisi siitä hyvästä herkun. Koirankeksi itsessään vaikutti olevan sille toissijainen asia.

Pentu löi tassullaan keksin maahan ja alkoi esittää sen edessä hulvatonta voitontanssia. Koira oli niin innoissaan, että se vahingossa potkaisi keksin pitkin lattiaa. Ilmeisesti koiralla oli tapana riemuita jokaisesta palkkioistaan samalla tavalla, sillä omistaja onnistui taltioimaan koiran riemun kokonaisuudessaan.