Kuolemansairas päätti toteuttaa vielä yhden unelmansa – ja onnistui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Daniel Rodriguezilla todettiin paksunsuolensyöpä ja häntä kehotettiin menemään hoitoihin. Hoidot olisivat tulleet viemään mieheltä kaikki elinvoimat eikä niiden tehosta ollut takeita. Mies päätti olla ottamatta hoitoja ja elää jäljellä olevan elämänsä täysillä.

Rodriguez päätti toteuttaa hänen unelmiaan ja aloittaa harrastamaan extreme-urheilulajeja kuten BASE-hyppäämistä, laskuvarjohyppäämistä ja liitopukuhyppäämistä. Grantland-kanavan YouTubeen lataamalla videolla nähdään Daniel Rodriguezin tarina, kun hän antoi kameroiden seurata itseään ja omaa harrastustaan.

Videolla Rodriguez nauttii elämästään ja liitopukuhyppää upeiden maisemien yllä. Hän kertoo haluavansa nyt elää täysillä jokaisena päivänä ja yrittää olla parempi ihminen. Hänen valitsemissaan urheilulajeissa mies joutuu ottamaan riskejä joka kerta, mutta Rodriguez sanoo, että hän haluaa olla nyt fyysisesti aktiivinen ja tehdä kaikkea, mistä hän on unelmoinut.