Kuuden pojan äiti kuuli saavansa tytön – jalat menivät alta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jotkut lasta odottavat vanhemmat eivät malta odottaa, että pääsevät kuulemaan tuleeko heille tyttö vai poika. Toiset eivät halua tietää lainkaan ja odottavat siihen asti, että sukupuoli selviää heille vasta synnytyssalissa.

Eräälle äidille tulevan lapsen sukupuoli kerrottiin kakun värin avulla ja väri taisikin olla juuri se, mitä äiti oli toivonut. YouTubeen on ladattu video, jossa kuuden lapsen äiti leikkaa täytekakkua. Naisen kuusi lasta ovat kaikki poikia ja seitsemännen lapsen sukupuoli toistaiseksi vielä äidiltä piilossa.

Täytekakun täytteen väri paljastaa naiselle, odottaako hän tyttöä vai poikaa. Kun nainen leikkaa kakunpalan, sen sisältä paljastuu vaaleanpunainen täyte.

Kun naiselle selviää, että hän odottaa tyttöä, hän horjahtaa taaksepäin ja on selvästi helpottunut ja onnellinen. Jokainen lapsi on varmasti ollut todella toivottu ja rakastettu, mutta kuuden pojan äidin reaktiosta päätellen hän toivoi tyttöä seitsemänneksi lapsekseen. Tyttö tulee olemaan varmasti todella suojeltu kuuden isoveljensä ansiosta.