Sarjahalaaja hoidellut jo yli 10 000 naista: ”En aio lopettaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko Mike Fine on tehnyt erikoisen tunnustuksen. Hän rakastaa naisten hellimistä, halailua ja hipsuttelemista. Fine on kertonut New York Post -lehdelle, että hän on hellinyt yli 10.000 naista elämänsä aikana ja tituleeraa itseään hyväilemisen tähdeksi.

Kaikki alkoi siitä, kun Finen luo oli tullut hyvännäköinen nainen kylään pikkutopissa ja lyhyissä farkkushortseissa. Tunnelma oli kuumentunut ja yksi asia oli johtanut toiseen. Pari ei ollut harrastanut seksiä lainkaan, sen sijaan he olivat makoilleet sylikkäin lusikka-asennossa tuntikausia.

Fine kommentoi kokemusta niin, että hän tunsi itsensä kokonaiseksi samalla, kun halailu oli tuntunut tuhmalta. Fine valitsisi halailun aina seksin sijaan, koska se on hänen mielestään paljon intiimimpää. Seksi tuntuu Finen mielestä suorittamiselta ja samalta kuin kävisi hammaslääkärissä.

– Minulla ei ole mitään aikomusta lopettaa. Olen halaajatähti. Tämä on minun juttuni, mies kertoi New York Postille.

Mike Fine kertoo, että hän on halaullut jo yli 10.000 naisen kanssa ja hänellä on useita halailusuhteita. Mikään ei kuitenkaan miehen mielestä ole kamalampaa kuin takertuva halailija, joka haluaa hänen kanssaan parisuhteen muutaman halailusession päätteeksi.