Hääjuhlissa yllätyskäänne – morsian twerkkasi takapuoli paljaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Häät ovat herkkiä, koskettavia ja ihania juhlia, jotka säilyvät hääparien mielessä ikuisesti. Häihin liittyy monia perinteitä, kuten ensimmäinen tanssi, hääkimpun ja sukkanauhan heittäminen sekä hääkakun leikkaaminen.

Eräs hääpari todella venytti perinteitä omannäköisekseen ja morsian esitti hieman epätavallisemman ohjelmanumeron. YouTubeen on julkaistu video erään pariskunnan häistä. Tunnelma on jo melko vapautunut ja video taitaisikin olla kuvattu virallisten osuuksien jälkeen.

Tuore aviopari on kuvassa sylikkäin ja he laulavat yhdessä kappaletta, kunnes morsian päättää nousta lavalle. Morsiamella on melko epätavallinen mekko, koska siitä näkyy hänen alusvaatteensa läpi. Läpinäkyvyys ei kuitenkaan vielä riittänyt morsiamelle, vaan hän paljasti paljaan takapuolensa nostamalla hääpukunsa helman kokonaan ylös.

Morsian otti tanssitangosta kiinni, kumartui ja alkoi twerkkaamaan samalla, kun sulhanen läpsi häntä pakaroille ja vieraat heittelivät naisen päälle rahaa.