Raivokas villisika hyökkäsi – ponit pelastivat pariskunnan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rauhallinen päivä kauniissa maaseudun maisemassa sai karmaisevan käänteen, kun vauhkoontunut villisika kohtasi niityn vieressä seisoskelleen pariskunnan. Villisika juoksenteli vihastuneen oloisena pitkin tietä ja lopulta hyökkäsi kohti pariskuntaa.

Pari onnistui väistämään sian hyökkäystä ja villisika päätyi niitylle ponien aitaukseen. Naisen kiljuminen oli herättänyt ponien huomion ja ne olivat huomanneet villiintyneen sian aitauksessa. Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Sankarilliset pikkuponit alkoivat jahdata villisikaa.

Pariskunnan pelastukseksi oli saapunut joukko rohkeita poneja, jotka ajoivat vauhkoontuneen villisian tiehensä. Ponit olivat saapuneet hätääntyneiden avuksi ja niiden ansiosta pariskunta selvisi loukkaantumatta. Ken tietää kuinka tilanteessa olisi käynyt, jos ponit eivät olisi olleet paikalla.