Taikuri pilaili pikaruokaravintolan autokaistalla – sai ruoan katoamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taikurit viihdyttävät monia ihimisiä tempuillaan ja saavat ihmisten päät pyörälle tehdessään uskomattomia ja taianomaisia ilmestymis- tai katoamistemppuja. Monet pitävät taikureista lapsista lähtien, aikuiset pitävät tempun tekemisen arvuuttelemisesta, mutta jotkut pitävät taikureita huijareina ja he ärsyyntyvät tempuista, joita eivät heti ymmärrä.

Rahat Hossain -niminen taikuri tekee välillä pieniä temppuja ihmisille yllättäin ja kuvaa ihmisten reaktiot salaa videolle. Hossain julkaisi aiemmin videon, jossa hän sai vesipullon katoamaan suoraan ihmisten edessä. Nyt hän jekutti uusimmalla YouTube-videollaan pikaruokaravintolan työntekijöitä saadessaan ruoan katoamaan.

Videolla Hossain on take away -kaistalla ja tilaa välillä hampurilaisen ja välillä leivän. Kun hän saa paperipussin käteensä, hän väittää työntekijälle, että siellä ei ole mitään. Hossain näyttää pussin sisältöä ja pussin sisältä löytyy leipä kääreistään edelleen. Sitten hän saa yllättäin ruoat katoamaan pussista ja työntekijät ovat aivan ihmeissään. Kukaan ei ymmärrä, miten temppu toteutettiin ja se jättikin varmasti monelle mietittävää pidemmäksi aikaa.