Uuden kuninkaallisen nimestä löydään vetoa – koirat auttavat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Britanniassa valmistaudutaan uuden kuninkaallisen perheenjäsenen tuloon. Se tarkoittaa myös sitä, että vedonlyönti koskien tulevan kuninkaallisen nimeä on alkanut käydä kuumana. Vetoa löydään muun muassa Prinssi Williamin ja hänen puolisonsa Catherinen tulevan lapsen sukupuolesta ja nimestä.

Daily Mail -lehden mukaan aiheesta kiinnostuneet ihmiset ovat panostaneet suuria summia lapsen nimeä koskevaan vedonlyöntiin. Peli- ja vedonlyöntisivusto Ladbrokes on aiheeseen liittyen järjestänyt hauskan kisan, jossa suosioon päässeet nimet kilpailevat keskenään sööttien corgien avulla.

Kilpailuun osallistuneet koirat olivat pukeutuneet takkiin, josta kävi ilmi, minkä nimen puolesta ne kilpailivat. Huvittavan juoksukilpailun päätteeksi Alexandra kruunattiin voittoon. Toiseksi kisassa jäivät Camilla ja Elizabeth. Kisassa kilpaili koirien muodossa myös esimerkiksi Henry, James ja Albert. Mikäli kisan tuloksiin on uskominen tulee seuraavasta kuninkaallisesta Alexandra.