Huippusöpö pesukarhu ujosteli – kuvaajan odotus palkittiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhuista on onnistuttu kuvaamaan paljon hauskoja videoita, joita on YouTube pullollaan. Yleensä pesukarhut saadaan kiinni ryöstöretkiltään, kun he käyvät ruokavarkaissa ihmisten pihoilla ja lemmikkien ruokakipoilla.

Joskus pesukarhut on saatu kiinni jopa talon sisältä niiden oivaltaessa, että ovessa on lemmikin mentävä aukko, josta taloon pääsee sisälle. YouTubeen on ladattu video pesukarhusta, joka on yllättävän ujo kaveri. Videon napanneet henkilöt ovat huomanneet pesukarhun puun kolossa ja lähestyivät sitä pienen herkun avulla.

Mies yritti houkutella pesukarhua ulos piilostaan ja pesukarhun katse nauliintuikin välittömästi käsien pitelemään herkkupalaan. Pesukarhu lähestyy varovasti ihmisen kättä ja kurkottelee herkkua varovasti. Lopulta pesukarhun rohkeus palkitaan ja se saa napattua pienen palan ruokaa miehen kädestä. Pesukarhut ovat yleensä ovelia kavereita, mutta näköjään myös söpö ujostelu luonnistuu niiltä mainiosti.