Iggy Azalea lauloi aivan puutaheinää festareilla – fanit ihmeissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen naisräppäri, lauluntekijä ja malli Iggy Azalea nousi viime vuonna kansainvälisesti tunnetuksi huipputähdeksi. Naisen Black Widow -niminen hitti soi tiuhaan tahtiin radiokanavilla ja naisen nimi nähtiin usein myös mediassa.Jos video ei näy, näet sen tästä linkistä.

Nyt Iggy Azalea on noussut ihmetyksen aiheeksi Damn Tommy -nimisen Vine-käyttäjän ansiosta. Damn Tommy on julkaissut eräästä Iggy Azalean esiintymisestä muutaman sekunnin videoleikkeen, joka hämmentää varmasti monen kuulijan. Azalea räppää videolla todella nopeaan tahtiin, mutta naisen lyriikat eivät ole vakuuttaneet.

Vine-videon julkaisija kertoo itkeneensä koulumatkalla nähtyään tämän, koska naisen siansaksaa olevat riimit olivat hänen mielestään niin kauhistuttavia. Naiselle nopea riimittely on tainnut mennä kappaleen sanoman edelle, eikä hän taida laulaa videoleikkeellä kymmenien tavujen joukossa kuin yhden oikean sanan, joka on: ”joint”.