Tästä mallia! Koala on nautiskelun mestari

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen valokuvaaja Mandie Lee oli vierailemassa Gold Coastilla sijatsevassa eläinpuistossa. Koalafanaatikoksi tunnustautunut Lee kohtasi retkellään koalan, joka ei meinannut saada rapsutuksesta tarpeekseen.

Puunrungon ympärillä roikkunut koala antautui täysin Mandien silittelylle. Koalan rentoutunut ilme kertoi enemmän kuin tuhat sanaa. Daily Mail -lehden mukaan kyseessä ei ollut uusi tuttavuus, vaan Lee tunsi kyseisen koalan entuudestaan.

Currumbin Wildlife Sanctuary -eläinpuisto oli nimittäin Mandien entinen työpaikka. Lee työskenteli eläintenhoitajana kolme vuotta ja siitä lähtien, hän on ollut koaloiden suuri fani. Neitokainen perusti Koalakrusader-nimisen Instagram-tilin, jonka hän omisti koaloista otetuille kuville ja videoille. Lee ei ole ainoa, joka on ihastunut suloisiin koaloihin, sillä netissä julkaistut kuvat ja videot ovat olleet suosittuja.