Tennislegenda Boris Beckerin kelpaa – tältä mallivaimo näyttää rannalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina urheilutähdet ja heidän hyvännäköiset kumppaninsa ovat päätyneet koristamaan viihdelehtien sivuja. Saksalaisen tennislegenda Boris Beckerin Sharlely-vaimo on ollut otsikoissa harvakseltaan, mutta nyt hänet kuvattiin lomamatkalla.

Kuvauksellinen Sharlely Kerssenberg, eli Lilly Becker, nähdään eilen ikuistetuissa kuvissa pulahtamassa meren aaltoihin Miamissa, Yhdysvalloissa. Kaunotar oli verhonnut mallinmitoissa olevan vartalonsa bikineihin.

38-vuotias hollantilaissyntyinen Sharlely ”Lilly Becker” Kerssenberg tuli kotimaassaan alunperin tunnetuksi mallina. Menestys catwalkeilla ja valokuvauksissa vaihtui lopulta kuitenkin vaimon rooliin, kun hän tapasi tennistähti Boris Beckerin.