Näin pääset avaruuteen – ei ole kovin helppo urakka

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni saattaa lapsena ajatella haaveammattinsa olevan esimerkiksi prinsessa, laulaja tai vaikkapa astronautti. Harva pääsee näihin toiveammatteihin, mutta ei kannata vielä luopua toivosta. Nyt AWE me -niminen YouTube kanava kertoo, miten voit päästä avaruuteen.

AWE me -kanava julkaisee YouTube-kanavallaan videoita uskomattomista ja kummallisista asioista. Heiltä on pitkään toivottu videota, jossa kerrotaan, miten ihminen voisi halutessaan päästä avaruuteen. Kanava teki työtä käskettyä ja on koonnut julkaisemalleen videolle kaikki mahdolliset vaihtoehdot avaruusmatkailulle.

Videolla kerrotaan ensimmäiseksi se, miten pienet mahdollisuudet avaruuteen pääsemiselle on, mikä ei varmasti kenellekään tule yllätyksenä. Se ei kuitenkaan ole täysin mahdotonta. Videolla selvitetään konkreettisesti, miten voi päästä astronautiksi, mitä siihen vaaditaan tai miten oman matkalippunsa avaruuteen voi ostaa.