Paris Hilton kuin tosielämän Barbie

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiirikaunottarena tunnettu Paris Hilton on jäänyt viime vuosina hieman esimerkiksi Kim Kardashianin varjoon, mutta hän nousee edelleen aika-ajoin otsikoihin. Taannoin hän herätti huomiota Youtubeen päätyneellä videolla, jossa hän esittää miltä hänen orgasmiäänensä kuulostaa.

Barbie & Ken

Kuva, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi

Nyt Paris Hilton nähdään Odda-lehden uudessa vähintäänkin erikoisessa kuvasarjassa. Otoksissa 34-vuotias tähti on muuttunut eräänlaiseksi tosielämän Barbieksi. Paris poseeraa pastellivärisissä ja hieman kieroutuneen oloisissa kuvissa muun muassa alastoman miehen vierellä.

Paris Hilton on pitänyt viime aikoina matalaa profiilia deittailurintamalla. Tähden on huhuttu tapailevan 18-vuotiasta australialaismallia. Vaikka Paris on esiintynyt useissa hempeilevissä kuvissa miehen kanssa, ei perijätär ole virallisesti myöntänyt tapailevansa häntä.

Barbie 's @Moschino

Kuva, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi

#Barbie

Kuva, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi

I'm a Barbie Girl in a Barbie World

Kuva, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi