Pilailija MILF-jahdissa – pokasi kuumia perheenäitejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin VitalyzdTV-kanavan takana hääräilevästä venäläismiehestä, joka kuvaa internetiin pilailuvideoita. Monet hänen piloistaan ovat liittyneet naisten iskemiseen kadulla. Aiemmin mies on esittänyt Lamborghinin omistajaa ja poliisia saadakseen naisilta puhelinnumeroita.

Nyt Vitaly on käynyt röyhkeästi nuorten äitien kimppuun. Vitaly kuvasi salaa, miten hän kävi flirttailemassa puistossa lasten kanssa aikaa viettäville äideille. Vitalyn tavoitteena oli saada naiset kiinnostumaan hänestä ja hän yritti saada naisten puhelinnumeroita ja treffejä sovittua. Vitaly käytti todella suoraa ja melko tungettelevaakin iskutaktiikkaa, joka näytti toimivan yllättävän hyvin.

Videolla Vitaly lähestyy naisia ja menee heti asiaan kysymällä, miksi naiset ovat puistossa yksin ja onko heillä aviomiestä. Oli vastaus kyllä tai ei, Vitaly jatkoi flirttailemista. Sinkkuäidit lankesivat helpohkosti miehen lipeviin kehuihin, mutta niin lankesi myös naimisissa oleva nainen, joka lopulta suostui antamaan puhelinnumeronsa ja sopi Vitalyn kanssa kahvitreffit.