Hengenvaarallinen tapaus autokameralle – puu kaatui päälle keskellä kaupunkia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Auton kojelautakameraan on taltioitunut hurja hetki, kun parkkeeratun auton sisällä istuskelleet kyytiläiset joutuivat vaaralliseen tilanteeseen. Yksi kadun reunaan istutetuista puista yllättäen romahti tuulessa ja kaatui pitkin pituuttaan autojen päälle.

Mikään ei viitannut piilevään vaaraan, joten liikenteessä liikkuneet eivät voineet ennakoida tilannetta. Vaikka tuulen puuskat heiluttelivat kaupungin keskustassa olevia puita, ei sää vaikuttanut myrskyisältä. Kadun viereen pysäköidyssä autossa tunnelma oli rauhallinen.

Yhtäkkiä tuulenvire tarttui puihin ja yksi puista kaatui rymisten kadulle ja autojen päälle. Koska puu hajosi jo kaatuessaan pieniin osiin, on syytä epäillä, että se oli päässyt lahoamaan. Puun kaatuessa kadulla käveli ihmisiä, mutta he onneksi ehtivät väistää puun tieltä. Yllättävä tilanne sai autossa istuskelleet varmasti säikähtämään pahanpäiväisesti.