Yksinäinen kilpikonna ja koira ystävystyivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon esiintulleita hellyttäviä tapauksia epätavallisista eläinkaveruksista, kun esimerkiksi kissa ja lintu tai koira ja delfiini ovat ystävystyneet. Nyt julki on tullut taas kaksi ihanaa eri lajin edustajaa, jotka ovat luoneet ihanan ystävyyssuhteen.

Videolla näkyy, miten kilpikonna ja amerikanpitbullterrieri ovat kilpasilla keskenään. Parivaljakko juoksee ympäriinsä ja kilpikonna selvästi jahtaa koiraa. Koira ei anna ottaa itseään kiinni, mutta pysähtelee välillä aina sen verran, että kilpikonna pääsee lähelle. Kilpikonna on yllättävän nopea ja saavuttaa koiraa aina varmalla ja tasaisella vauhdilla.

Kilpikonna ja amerikanpitbullterrieri tutustuivat toisiinsa eläinsuojassa. Kumpikin tovereista oli yksin ja he muodostivat ihanan ystävyyssuhteen keskenään odotellessaan, että joku adoptoisi heidät. Mirror-lehti kertoi iloisia uutisia, sillä sekä koira että kilpikonna adoptoitiin samaan perheeseen ja ne saavat jatkaa yhteisiä leikkejään myös tulevaisuudessa.