Asuntonäyttö painajaisista – kauhupila järkyttäisi kenet tahansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aaveisiin uskominen on aina jakanut vahvasti ihmisten mielipiteitä. Joku voi kokea todella voimakkaasti, että jossain kummittelee, kun taas joidenkin mielestä aaveet ovat täyttä mielikuvituksen tuotetta.

Nyt eräs kuvausryhmä päätti hieman vahvistaa ihmisten kokemuksia yliluonnollisista asioista ja tapahtumista. Sky Living -niminen televisiokanava muunsi erään Lontoon Enfieldissä sijaitsevan talon selkäpiitä karmivaksi kummitustaloksi.

Kuvausryhmä asensi taloon kaiuttimia, mikrofoneja ja suunnitteli erilaisia erikoisefektejä taloon. Vanha nainen esitti talonomistajaa, joka kutsui kiinteistövälittäjiä kylään arvioimaan, minkä arvoinen hänen talonsa on.

Kiinteistövälittäjät astuivat yksi kerrallaan taloon sisälle. Käynti alkoi melko tavallisesti, mutta hetken kuluttua alkoi tapahtumaan kummia. Kiinteistövälittäjät ovat kauhuissaan kuullessaan ja nähdessään erikoisia asioita. Hyllyt rikkoutuvat, ovet sulkeutuvat ja avautuvat sekä vesihanat menevät itsestään päälle.