Britney Spearsin huima muodonmuutos – näitä kuvia ei ole photoshopattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears kihlautui maaliskuussa poikaystävänsä Charlie Ebersolin kanssa. Havaijin auringon alla lomaillut poptähti pongattiin tuolloin kimalteleva kihlasormus sormessaan. Monet Britneyn faneista osasivat tosin odottaa iloisia parisuhdeuutisia. Nyt Britney on vaihtanut tyyliä.

Eilen Britney kuvattiin 80-luvun teemaista musiikkivideotaan Los Angelesissa. Videotaan varten supertähti oli tehnyt huomattavan muodonmuutoksen, jonka myötä hän nuorentui silmissä. Vielä kuukausi sitten Spearsilla oli pitkät tummat suorat hiukset.

People Magazine -lehden haastattelussa Spears kertoi, että hän voisi mennä vielä naimisiin. Pian sen jälkeen paljastui, että laulajatar oli mennyt kihloihin poikaystävänsä kanssa. Spears on kertonut lehtihaastatteluissa olevansa iloinen siitä, että hän on kerrankin tasapainoisessa suhteessa, eikä hänen elämässään ole enää turhaa draamaa. Näillä näkymin Spearsin perhe alkaa pian suunnitella häitä.