Corgin ja huskyn risteytys poikkeuksellinen näky – etsii nyt kotia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Dogs Trust -löytöeläinkodissa Britanniassa asustelee hassun näköinen hännänheiluttaja. Suloinen Max on corgin ja huskyn risteytys. Reippaasta ja ystävällisestä Maxista on tullut eläinkodin hoitajien suosikki.

Maxia hoitaneet ovat todenneet, että söötissä karvakuonossa yhdistyy molemmista roiduista parhaat puolet. Hännänheiluttaja on rauhallinen, ystävällinen ja erittäin älykäs. Max on kuin lyhytjalkainen husky. Daily Mail -lehden mukaan Maxilla on suuri sydän ja lempeä luonne ja hoitajien on ollut vaikeaa ymmärtää, miksi kukaan ikinä hylkäisi sen.

Hyväkäytöksistä koiraa on ollut helppo kouluttaa ja Maxin on todettu olevan kaikinpuolin adoptiokelpoinen koira. Monet ovat olleet kiinnostuneita persoonallisen näköisestä karvakuonosta ja hoitajat uskovat, että Maxille löytynee pian hyvä ja rakastava koti.