Elämässä eteneminen kiteytettiin 27 sekuntiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Menestyksekkäistä komediaelokuvistaan tunnettu ohjaaja-käsikirjoittajakaksikko Farrellyn veljekset ovat osallistuneet huvittavan videoprojektin tekemiseen. Netissä julkaistulla videolla nimittäin havainnollistetaan elämässä eteneminen 27 sekunnissa.

Elämässä eteneminen on rinnastettu väärään suuntaan kävelemiseen lentokentän kävelyhihnalla. Eteneminen ei tapahdu itsestään vaan sen eteen on tehtävä töitä. Paikalleen pysähtyminen aiheuttaa takapakkia etenemishaaveille.

Videon perusteella pahin virhe, mitä ihminen voi tehdä etenemiselleen, on paikoilleen jähmettyminen. Ihmistä ympäröivä elämä kiitää ohi ja sen seurauksena henkilö jää pahasti jälkeen tavoittelemastaan.

Video opettaa, että elämässä pääsee parhaiten eteenpäin olemalla häikäilemätön. Jos elämässä ei tule oikoteitä vastaan, on yksinkertaisesti juostava kovempaa. Hetkelliset ponnistelut ja kiiruhtamiset palkitsevat, sillä vain sillä tavalla pääsee eteenpäin elämässä.