Awwww, isä ja tyttövauva musisoivat yhdessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet vauvat tuntevat musiikin ja nauttivat siitä suuresti. Musiikki saa heissä monesti suuria ilontunteita aikaan eivätkä he epäröi näyttää sitä vaan voivat alkaa esimerkiksi tanssimaan oli tilanne mikä tahansa.

Nyt YouTubeen on ladattu todella hellyttävä video eräästä isästä ja hänen pienestä tyttärestään. Isä soittaa videolla kitaraa ja kahdeksankuukautinen vauva eläytyy musiikin mukana täydellä sydämellään. Tyttö on todella riemuissaan, kun hänen isänsä soittaa kitaraa.

Tyttö heiluu ja kikattelee kappaleen mukana ja näyttää pitävän isänsä versioimasta Jon Bon Jovin menevästä Wanted Dead or Alive -nimisestä rokkihitistä todella paljon. Tämän perheen kotona soitellaan kitaraa ja lauleskellaan varmasti paljon jos se saa tytön aina näin iloiselle tuulelle.