Kendall Jenner ja Justin Bieber yhdessä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jennerin ja Justin Bieberin on kerrottu olleen jo kauan ystäviä ja heidät on nähty useaan otteeseen yhdessä. Nyt kuitenkin huhut parivaljakon välisestä lemmen leiskahtamisesta ovat lähteneet liikkeette Justin Bieberin julkaistessa Instagram-tililleen kuvan, jossa hän on läheisesti Jennerin kanssa.

Instagram-kuvassa Bieber ja Jenner nauttivat lämpimästä ja aurinkoisesta ulkoilmasta. Bieber on ilman paitaa ja Jennerkin melko vähäisissä vaatteissa, kun he ovat ottaneet suloisen yhteiskuvan Bieberin uuden koiranpennun kanssa.

Bieber ja Jenner ovat kuvassa melko läheisesti, mikä on aiheuttanut spekulaatiota mahdollisesta seurustelusuhteen alkamisesta. Kuvassa Bieber on Jennerin takana ilman paitaa ja pitelee kättään naisen vyötäröllä. Ainakaan monet muut ystävät eivät koskettelisi toisiaan välttämättä näin lempeästi, elleivät kaverukset sitten ottaneet kuvia juuri kohu mielessään.

Kuva, jonka Kendall Jenner (@kendalljenner) julkaisi