Kissan outo tapa herättää isäntä – nuolee ja imeskelee hiuksia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vain harvat lemmikinomistajat ovat niin onnekkaita, että he saavat nukkua niin pitkään kuin haluavat. Lemmikeillä on nimittäin usein tapana herätellä omistajia tekemään aamupalaa tai viemään ulos. Eräs kissanomistaja oli huomannut, että hänen kissallaan oli omaperäinen tyyli saada hänet jalkeille.

Aamuisin kissanomistaja nimittäin havahtuu siihen, että joku nuolee ja imeskelee hänen hiuksiaan. Kissa on oppinut herätyskeinon, joka on samalla hienovarainen ja ärsyttävä. Omistaja havahtuu hiljalleen sikeästä unesta siihen, että pään vieressä istuskelee kissa, jonka suu on täynnä hiuksia.

Lemmikkin hauskasta mutta ärsyttävästä tavasta on kuvattu riemastuttava kotivideo. Kissanomistajan aamu alkoi sillä, että kissa loikkasi sen pään viereen nuoleskelemaan hiuksia. Neitokaisen mielestä kissan puuhat ovat varmasti ärsyttäviä, sillä sen seurauksena hiukset muuttuvat tahmeiksi ja takkusiksi. Viirusilmän keino on huvittavan tehokas. Ehkäpä se ei ole ainoa kissa, joka on oivaltanut tämän taktiikan.