Kotiapulainen vailla vertaa! Koira auttaa pyykkäämisessä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Leikkisä ja aktiivinen saksanpaimenkoira Baron on ihastuttanut ihmisiä kotitöihin liittyvillä taidoillaan. Kerroimme aiemmin kotivideosta, jossa Baron osallistui kotitöihin täyttämällä astianpesukonetta.

Koiran nerokkaat taidot eivät rajoittuneet vain siihen, sillä nyt neuvokkaasta hännänheiluttajasta on julkaistu uusi video.

Sen lisäksi, että koira osaa toimia keittiössä, osaa se toimia myös kodinhoitohuoneen puolella. Omistaja on kuvannut hassun videon, jossa koira täyttää pyykinpesukonetta. Kodinhoitohuoneen lattialle oli ilmestynyt pyykkikori, jossa oli likaisia vaatteita.

Häntä heiluen Baron ryhtyi toimeen ja nosteli kiltisti likaiset pyykit koneeseen. Saksanpaimenkoiran älykkyys on vertaansa vailla ja karvakuono näyttää selvästi nauttivan sille opetetuista tehtävistä. Arkihaasteiden hoitaminen vaikuttaisi olevan koiralle mielekästä puuhaa. Jää nähtäväksi, mitä Baron oppii seuraavaksi. Kenties ajamaan nurmikon?