Madonna suuteli väkisin Drakea – räppärin ilme kiteytti olennaisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

56-vuotias Madonna saattaa ajatella olevansa edelleen vastustamaton nainen, mutta hänkään ei taida olla kaikkien nuorten miesten mieleen. Madonna suuteli 28-vuotiasta Drakea lavalla kesken esiintymisensä ja Draken ilme oli sanoinkuvaamaton.

Madonna esitti Draken avustuksella Coachellan lavalla Express Yourself -nimistä kappaletta. Kappaleen loppupuolella Madonna käveli Draken taakse, veti Draken pään taaksepäin ja antoi hänelle monen sekunnin mittaisen kielisuudelman, joka ei tainnut olla miehen mieleen.

Kielisuudelman jälkeiset tunnelmat eivät näyttäneet kovin mukavilta, kun Draken ilme on todella kauhistuneen ja huonovointisen näköinen. Mies pyyhkii suutaan eikä hänen kauhistunut ilmeensä jäänyt keneltäkään huomaamatta.