Mariah Carey tihkuu seksiä – huikea kuva photoshopin ansiota?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneusihanteet ovat menossa jatkuvasti terveellisempään ja naisellisempaan suuntaan. Tavallista naisvartaloa on alettu myös mainosmaailmassa arvostamaan ja yhä enemmän normaalipainoiset naiset pääsevätkin lehtien kauniisiin mainoskuviin.

mariancarey13042015a

Julkisuuden henkilöt näyttävät silti painivan edelleen hoikan kauneusihanteen kanssa. Uutisotsikoihin nousee päivittäin tapauksia, joissa tähden kuvaa on jälkikäsitelty todella voimakkaasti. Nyt Mariah Carey on aiheuttanut suurta ihmetyksen aihetta julkaisemallaan kuvalla, joka tulee hänen uuden albuminsa kansikuvaksi.

Kuvassa 45-vuotias tähti on huomattavasti hoikempi kuin luonnossa. Careyn vartalo on muokattu näyttämään niin hoikalta kuin mitä se on ollut kaunottaren uran alkuvaiheilla. Carey on tunnettu naisellisista muodoistaan ja uhkeudestaan, minkä vuoksi kuva herättää monia kysymyksiä. Laulajattaren soisi olevan sellainen kuin hän on, sillä Carey on naisellisen kaunis ja omanikäisekseen juuri sopivan kokoinen.