Älä tee perässä! Mies nosti aasin ilmaan hampaillaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Netin syövereistä löytyy nykypäivänä mitä erikoisimpia taidon- ja voimannäytteitä videoiden muodossa. Temppuvideoiden katsominen on parhaimmillaan viihdyttävää, mutta toisinaan vastaan tulee videoita, jotka saavat aikaan vain hämmennystä ja ihmetystä.

Netissä on äskettäin julkaistu video, jossa mies nostaa aasin ilmaan käyttäen hampaitaan. Temppuilijan erikoinen voimannäyte on koomista katsottavaa. Olisi hauska tietää, mikä oli saanut miehen yrittämään kummallista temppua.

Hampaiden voimalla tehty temppu vetää hiljaiseksi. Mies onnistui nostamaan aasin ilmaan hampaitaan käyttäen. Kun mies viimein laski aasin takaisin maahan, seurasi hänen suoritustaan raikuvat aplodit. Katsojat olivat vakuuttuneita näkemästään tempusta. Voimamiehen paikkakunnalla temppu on varmasti ollut pitkään kuuma puheenaihe.