Puhuva koira suututti eläinsuojelijat – tuottajat kiistävät epäilyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranomistaja Marc Métral ja hänen koiransa Miss Wendy hämmästyttivät Britain’s Got Talent -kilpailussa sekä tuomarit että yleisön huikealla esityksellään. Miss Wendyllä oli uskomaton taito puhua ja laulaa.

Koiran taidot alkoivat kuitenkin herättämään epäilyksiä koiran avatessa suutaan täydellisesti juuri oikeaan aikaan. Daily Mail -lehti kertoo, että Métralin ja Miss Wendyn suorittama temppu on epäilysten mukaan saatettu tehdä erillisen kuonon avulla.

Irtokuono kiinnitetään koiran kuonoon kiinni ja alaleuka avautuu aina napin painahduksella, mikä saa koiran avaamaan suunsa juuri miehen haluamalla hetkellä.

Ohjelman katsojat ovat usuttaneet RSPCA-eläinsuojelujärjestön tutkimaan temppua ja sitä, onko se haitallinen koiralle. Britain’s Got Talent -ohjelman tuottajat ovat kiistäneet irtoleuan käytön tempussa ja vakuuttaneet, että Métral ei vahingoita tai satuta koiraa millään tavalla tempun aikana.