Jennifer Lopez jätti paidan pukematta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Jennifer Lopez on useiden kuukausien ajan lämmitellyt välejään exänsä Casper Smartin kanssa. Pariskunta on kertonut olevansa hyviä ystäviä, eikä kumpikaan ole suostunut myöntämään yhteenpaluuta. Pari päätti lähteä romanssihuhujen aiheuttamaa kohua karkuun Meksikoon.

Sittemmin loma on jo päättynyt, ja viikonloppuna Jennifer Lopez kuvattiin Los Angelesissa osallistumassa MTV Movie Awards -gaalaan, joka järjestettiin Nokia-teatterissa. Samalla Jennifer osoitti olevansa edelleen huippuseksikäs poptähti.

Jennifer Lopez on pitänyt uudelleen virinneestä suhteestaan matalaa profiilia, toisin kuin Casper, joka on julkaissut netissä useita kuvia pariskunnasta yhdessä. Sen lisäksi Smart on julkaissut videoita, joissa hän viettää aikaa kaunottaren kanssa. Todisteista huolimatta pari on pysynyt suhteensa tilanteesta vaiti. Jennifer ei selvästikään ole vielä valmis myöntämään julkisesti, että he ovat virallisesti yhdessä, sillä aiemmin suhde kariutui pettämiseen.