Justin Bieber heitettiin ulos festareilta – yritti päästä artistien alueelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber on viime aikoina yhdistetty romanttisessa mielessä toiseen nuoreen tähteen, Kendall Jenneriin. Kanadalaislaulaja jakoi Instagram-tilillään otoksia, joissa hän poseeraa Kendallin kanssa läheisissä väleissä suosituilla Coachella-festivaaleilla Kaliforniassa.

Valitettavasti Coachella-festivaalit eivät menneet Justin Bieberiltä kaikilta osin täysin nappiin. TMZ-sivuston mukaan poptähti heitettiin festivaaleilta pihalle hänen ajauduttuaan välikohtaukseen tapahtuman järjestyksenvalvojien kanssa. Bieber ei ollut festivaaleilla esiintymässä, vaan ainoastaan vieraana.

Silminnäkijöiden mukaan Bieber yritti päästä esiintyjille tarkoitetulle alueelle seuraamaan räppäri Draken esiintymistä. Alue oli kuitenkin täynnä, ja järjestyksenvalvojat kielsivät tähteä astumasta sisälle. Yksi festivaalien työntekijöistä oli jo päästämässä Bieberiä alueelle kielloista huolimatta, kun turvamiesten kerrotaan käyneen poptähden ja hänen tiiminsä kimppuun.

Justin Bieber heitettiin ulos festivaalialueelta välikohtauksen seurauksena. Poptähden raportoidaan suunnittelevan oikeusjutun nostamista järjestyksenvalvojia vastaan.