Koira yritti saada vauvaa leikkimään – suloinen houkuttelija!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset ovat monesti innoissaan saadessaan pienempiä sisaruksia. Pienet lapset eivät vain välttämättä heti ymmärrä, että vauvoista ei olekaan heille vielä ihan yhtä vauhdikasta leikkiseuraa kuin he toivoisivat. Nyt YouTubeen on ladattu hellyttävä video, jossa koira yrittää saada vauvaa leikkimään.

Perheen Tucker-niminen corgi yrittää saada pientä maassa makaavaa vauvaa leikkimään kanssaan, mutta ei onnistu tehtävässään. Tucker ei näytä ymmärtävän, miksi Beau-vauva ei lähde jahtaamaan sitä ympäri taloa.

Tucker-koiran mielestä vauva ei varmaankaan näytä pieneltä, koska onhan Beau melkein koiran kokoinen. Tucker yrittää suloisesti houkutella yhä uudestaan Beau-vauvaa hippasille, mutta joutuu kerta toisensa jälkeen pettymään. Onneksi ei mene enää kauaakaan aikaa, kun Beau on taaperoikäinen ja juoksee Tuckeria kiinni vaikkei koira aina sitä haluaisikaan.