Vaivaannuttava pyyntö pariskunnille: ”Kuvaile naisesi vagina yhdellä sanalla”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

On olemassa tiettyjä asioita ja puheenaiheita, joista ei keskustella ääneen edes oman rakkaan kanssa. Tällaisiin asioihin saattavat kuulua esimerkiksi vaginan tai peniksen kuvaileminen, kestävyydestä puhuminen tai viimeisimmän rakastelukerran läpikäyminen.

Edellämainitut puheenaiheet voivat sopia kyllä sänkykeskusteluksi, mutta kahvipöydässä voisivat tuntua vaivaannuttavilta. Complex laittoi pariskunnat vielä vaivaannuttavamman tilanteen eteen kysymällä kameran kuvatessa heiltä heidän yhteiseen seksielämäänsä ja sukupuolielinten ulkonäköön liittyviä asioita.

Pariskuntien piti kuvailla kameran käydessä toistensa sukupuolielinten ulkonäköä yhdellä sanalla. Heitä pyydettiin kiteyttämään yhteen sanaan myös heidän kumppaninsa kestävyys, viimeisin rakastelukerta ja se, mistä he pitävät toisessa. Taivaallinen, ankara, Jugoslavia, yllättävä ja vastuullinen olivat esimerkiksi sanoja, jotka kumppaneilla tulivat ensimmäisinä kysymyksistä mieleen.