Bruce Oreck ja Sampo Kaulanen seminaaritähdiksi Tampereelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Visioistaan ja mielipiteistään tunnetuksi tullut Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Bruce Oreck ja Äkäslompolossa sijaitsevaa Jounin kauppaa menestyksekkäästi myös sosiaalisessa mediassa luotsaava Sampo Kaulanen saapuvat huhtikuun lopussa Tampere Liekeissä -tapahtuman pääpuhujiksi.

Liekeissä Tampere, Bruce Oreck ja Sampo Kaulanen
Liekeissä Tampere, Bruce Oreck ja Sampo Kaulanen

Tampere Liekeissä on Tammerkosken Nuorkauppakamarin ja Tampereen kaupungin 16 – 25-vuotiaille järjestämä ilmaistapahtuma, jossa tulevaisuuden suunnitelmia ja unelma-ammatteja lähestytään yrittäjyyden ja liiketoiminnan kautta.

– Tampereella ei tällä hetkellä ole tarjolla vastaavankaltaista tapahtumaa, jossa nuorten oman ammatillisen työuran rakentamista lähestytään yrittäjyyden kautta, projektipäällikkö Salla Aaltonen kertoo.

– Maailma muuttuu, työnteon tavat muuttuvat, liiketoimintamahdollisuudet muuttuvat. Juuri tämä sukupolvi siirtyy seuraavaksi työelämään ja rakentamaan uusia bisneksiä ihan uusien liikeideoiden pohjalle. Onkin todella inspiroivaa ja motivoivaa olla mukana projektissa!

Katso Sampo Kaulasen haastatteluvideo tästä!

Lisäksi workshoppien vetäjinä toimivat verkkomedia Staran perustaja Jocka Träskbäck, Suomen ensimmäiseksi Twitter-kuningattareksi kruunattu Pauliina Mäkelä, maailmallakin useasti palkitun Dream Hostelin perustaja Ville Virkki, unelmastaan totta tehnyt Vila-yrittäjä Suvi Widgren, myynnin rautainen ammattilainen Linda Asikainen, luova insinööri Riikka Töytäri ja konealan perheyritystä luotsaava Tommi Peltonen.

Tampere Liekeissä yhdistää uudella tavalla kaupungin yrityspalvelut ja yritykset, mutta myös oppilaitokset ja opiskelijat. Tavoitteena on luoda uudenlaisia verkostoja yrittäjyyden ympärille ja helpottaa valmistuvien nuorten siirtymistä työelämään esimerkiksi yrittäjyyden kautta.