Mies kuvasi leijonan – sekunteja ennen hyökkäystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimiä ja luontoa ammatikseen valokuvaavat ihmiset pääsevät usein todistamaan uskomattomia hetkiä ja tilanteita. Luonnossa petoja ja villieläimiä kuvaavat saattavat kuitenkin välillä joutua riskeeraamaan oman henkensä hyvän otoksen vuoksi.

38-vuotias Atif Saeed -niminen valokuvaaja on uhkarohkea ja todella omistautunut omalle työlleen. Hän joutui henkeään uhkaavaan tilanteeseen urosleijonan kanssa kuvatessaan tätä safariajelun yhteydessä. Saeed oli nähnyt ison leijonan ja astunut ulos autostaan. Saeed oli istuutunut maahan aivan autonsa viereen ottamaan leijonasta valokuvaa.

Mies oli kuvanottohetkellä naureskellut tilanteelle ja todella uhkaavasti karjuvalle leijonalle, mutta kertoi Daily Mail -lehdelle, että ei uskaltaisi enää mennä ottamaan tällaista kuvaa. Leijona oli ollut hyökkäämässä miehen päälle ja ehtinyt noin metrin päähän miehestä ennen kuin mies oli ennättänyt takaisin autoonsa. Tilanteesta on kuitenkin jäänyt muistoksi todella upea valokuva, jossa leijonan silmistä paistaa nälkä ja se on juuri hyökkäämässä.

Katso kuva tästä.