Näin pidät kylpyhuoneen siistinä kynttilällä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet ovat varmasti huomanneet, että kaakeleiden väliin kertynyt lika saa kostean tilan tai kylpyhuoneen näyttämään sotkuiselta ja likaiselta. Netissä julkaistun kynttilävinkin avulla kylpyhuoneen siivousurakkaa voi jatkossa helpottaa huomattavasti.

Nerokas niksivideo paljastaa, että kynttilävahalla voi estää saumojen likaantumisen ja tummentumisen. Videolla mies demonstroi kuinka se tehdään. Hän yksinkertaisesti liu’uttaa kynttilää kaakelin reunaa pitkin ja puhtaanapitoprojekti on valmis.

Vinkkivideon kuvannut mies kehuskelee niksin toimivan erinomaisesti. Kynttilästä irronnut vaha suojaa saumoja lialta ja estää veden kerääntymisen. Tämä vinkki on kokeilemisen arvoinen, etenkin niille, jotka eivät halua hinkata kaakeleiden saumoja puhtaaksi aina, kun kylpyhuoneen siivous on edessä. Vaha auttaa pitämään kaakelit puhtaana pitkään ja lopputuloksena on siistin ja puhtaan näköinen kylpyhuone.