Perheenisä hakee avioeroa vaimonsa nännien takia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen tuomioistuin on saanut käsiteltäväkseen erikoisen avioerohakemuksen. Vuonna 1972 naimisiin mennyt aviomies oli päättänyt hakea avioeroa vaimostaan tämän nännien takia. Syynä erolle oli erityisesti se, että mies ei tiennyt, että hänen vaimonsa nänneissä oli poikkeama ennen kuin he menivät naimisiin.

Miehelle selvisi vasta vuonna 1974, että hänen vaimollaan oli nänneissä epämuodostuma. Aviomies koki olonsa petetyksi. Hän kertoi tuomioistuimelle, että mikäli vaimo ei olisi ollut raskaana, olisi hän jättänyt vaimon jo silloin. Ennen lasten syntymää vaimo korjautti leikkauksella nänninsä voidakseen rintaruokkia lapsensa.

Mies ja vaimo olivat naimisissa epämuodostuman ilmitulon jälkeen reilut 24 vuotta. Pariskunnan välit alkoivat rakoilla vuonna 1999 ja mies kertoi syyn olleen se, että hän koki avioliittonsa olevan huijausta. Vuonna 2011 miehen mitta tuli viimein täyteen ja hän päätti hakea eroa vaimostaan, Daily Mail uutisoi.

Autralialaistuomari Warwick Neville virallisti parin avioeron. Tuomarin lausunnossa otettiin huomioon se, että ero oli tapahtunut jo vuonna 2011. Tuomari ei hyväksynyt aviomiehen esittämää syytä erolle, sillä nännien epämuodostuma ei ole peruste avioerolle tai helpotuksille omaisuuden jaossa. Avioparin omaisuus jaettiin tasapuolisesti kahtia.