Sarjamasturboija viimein kiinni – ejakuloi yli 100 naisen päälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanin viranomaiset ovat viimein pidättäneet miehen, jonka epäillään masturboineen julkisesti jopa yli sadan naisen päälle. Mies jäi kiinni, kun 18-vuotiaan uhrin hameesta otettu DNA-näyte paljasti hänet tekijäksi.

Tutkintavankeudessa mies myönsi harrastaneensa samaa lukuisille naisille Japanin Rail Sobu -junissa vuodesta 2011 lähtien. Epäilty kertoi syyllistyneensä rikokseen noin 2 – 3 kertaa kuukaussa. Omien sanojensa mukaan mies syyllistyi tekoihin, koska hän kiihottui päästessään naisten lähelle täyteen ahdetuissa junissa.

Asahi Shimbun -lehden mukaan mies oli todennäköisesti leikannut taskuihinsa reiät, joiden kautta hän pystyi masturboimaan salaa. Tämän jälkeen hän pyyhki siemennesteensä uhrien päälle. Poliisit epäilevät miehen syyllistyneen yli sataan vastaavaan tapaukseen. Toistaiseksi 40-vuotiasta miestä syytetään kuitenkin ainoastaan 18-vuotiaan uhrin hameeseen kohdistuneesta ilkivallasta.